Publicitat
Publicitat

EL RADAR

La temporada final de ‘True blood’ s’estrenarà el 22 de juny

HBO ja ha decidit quan començarà a emetre la setena -i última temporada- de la vampírica True blood, que constarà de deu capítols. Serà el dia 22 de juny i, previsiblement, l’endemà l’emetrà en versió original subtitulada Canal+. La sèrie, protagonitzada per Anna Paquin, ha guanyat, entre d’altres, un Globus d’Or i un Emmy.

Tot i ser l’última temporada, hi haurà algunes noves incorporacions, com la de Riley Smith, de 90210, i Nathan Parsons, que assumirà el paper del James, ja que l’actor que l’encarnava, Luke Grimes, va decidir abandonar la sèrie. Per acabar d’escalfar l’ambient, la cadena ha penjat un teaser d’aquesta setena temporada: la càmera fa un passeig per un cementiri i va mostrant les tombes dels personatges que han anat morint. Finalment, s’atura davant d’una làpida que diu “True blood: 2008-2014”. L’anunci que la sèrie arribava al final ja el van fer el setembre passat. El productor executiu, Brian Buckner, declarava: “Mentre fem un passeig final plegats per Bon Temps [el poblet fictici on se situa l’acció], farem tot el que puguem per conduir la història de la Sookie cap a un final que tingui cor, imaginació i, naturalment, diversió”. De fet, els crítics han anat castigant amb pitjors notes la sèrie a mesura que acumulava temporades. I hi ha un cert consens que les trames s’han dispersat en excés i que costa trobar-li tant de sentit com al principi.

La cadena HBO ha aprofitat l’anunci per revelar que, una setmana abans, el 15 de juny, posarà en marxa la seva nova sèrie, The leftovers. Aquesta ficció fantàstica explica com, en una mena de Judici Final, els justos són ascendits al Cel i els pecadors queden a la Terra. Justin Theroux, Liv Tyler i Christopher Eccleston en són alguns dels protagonistes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF