Publicitat
Publicitat

La rumba catalana s’obre pas al passatge d’Escudellers

Ahir va començar a fer palmas al passatge d’Escudellers de Barcelona La Rumbeta, un espai que espera servir d’alternativa a la sobreoferta flamenca per a turistes que hi ha al centre de la ciutat. El local, que han obert dos emprenedors que no vénen del món de l’hostaleria, proposa una mescla genuïna catalana: concerts de rumba acompanyats d’una “degustació” feta amb “productes quilòmetre zero”. Una barreja que podria ser l’antídot perfecte per al despistat turisme de barret mexicà.

Tot i això, els dos fundadors de La Rumbeta, Joaquim Fàbregas i Jordi Tomàs (01), afirmen que el seu local “no vol perdre de vista el ciutadà de Barcelona”. Una intenció que es pot complicar pel preu de l’entrada, que costa 42 euros per 75 minuts d’espectacle i l’aperitiu. Mentre intenten fer “fusió”, “ jam sessions ” i tenir “estrelles invitades”, faran dos espectacles diaris -de dilluns a diumenge- a les 19.30 i a les 21.30 hores.

Els encarregats de la part musical són la saba nova de la rumba. Tres grups que posaran dempeus els assistents cada vespre. Rufino Bravo (02), Ximenis i Yumitus són els tres combos elegits. Peret ja ha beneït el local.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF