Publicitat
Publicitat

La productora Vértice 360 entra en concurs de creditors

L’empresa de serveis audiovisuals Vértice 360 va entrar ahir en situació de concurs de creditors, després que es complissin els quatre mesos preceptius d’ençà que va demanar el preconcurs, sense que hagi pogut reordenar la seva situació d’insolvència. Ahir al matí la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) suspenia la seva cotització. En el tancament de la sessió anterior, les accions de l’empresa es canviaven a 0,044 euros per acció, molt per sota dels 2,95 euros amb què la companyia va debutar a la borsa, el desembre del 2007.

A mitjans de mes de març, Vértice 360 va explicar que fins a deu de les seves filials estaven en procés de negociació del seu deute. El grup va tancar el 2013 amb unes pèrdues de 67,8 milions d’euros, que se sumaven als 40,7 milions de números vermells generats l’any anterior. El deute financer de la companyia, en el moment de tancar el 2013, se situava en 13,3 milions d’euros.

La companyia té uns 45 treballadors en nòmina, més una desena que treballen de manera indirecta, en programes dels canals autonòmics del País Basc o Extremadura. La gestió de la companyia ha estat accidentada en els últims temps. A principis d’any dimitia José Herrero de Egaña y López del Hierro com a president de la companyia, després de només quatre mesos en el càrrec. Herrero, nebot de la secretària general del PP María Dolores de Cospedal, no va poder reactivar la relació comercial amb les televisions autonòmiques, una de les línies de negoci amb què tradicionalment havia comptat Vértice.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF