Misc 07/08/2013

La premsa posa data a Andrea i Tatiana

Després d'haver estat pares al maig, 'Paris Match' diu que es casaran el 31 d'agost

Joan Callarissa
2 min

BarcelonaEl príncep Rainier III de Mònaco va ser per a una generació de joves el príncep solitari, perquè la bellesa de Grace Kelly el va abandonar aviat per culpa d'un accident. No obstant, va deixar un model de principat -basat en la riquesa taxfree - que encara dura actualment. El seu fill, Albert (01) , continuador polític seu, va intentar reproduir l'esquema estètic de barrejar els Grimaldi amb una bonica imatge femenina. En el seu cas, la de Charlene Wittstock (01) , cosa que no ha acabat de quadrar arran dels escàndols sobre la seva vida extraconjugal i la desafecció de la nedadora respecte el seu càrrec de cap d'estat consort. La caiguda de la popularitat de la família també ha vingut donada en bona mesura arran dels escàndols protagonitzats per Estefania de Mònaco (03) i les seves diverses parelles.

Carolina (01) , la germana gran, i primera dama del país des que va morir la seva mare fins a l'arribada de Charlene, va agafar les regnes de la imatge de la família i encara les porta. Només cal fixar-se que són molt poques les ocasions en què els prínceps apareixen sols. Sempre hi són els tres. Uns perquè els toca i l'altra per aguantar la institució.

Ara, però, sembla que l'exdona del polèmic Ernest de Hannover deixa relleu a les noves generacions de Grimaldi, que haurien de reciclar la imatge de Mònaco com a punt de trobada de vells milionaris. Per això, l'anunci de Paris Match d'un possible casament entre l'hereva colombiana Tatiana Santo Domingo i Andrea Casiraghi (02) -segon en la línia successòria monegasca- pren tot el sentit, encara que ell tingui només 29 anys i moltes ganes de divertir-se. Tot i això, el fet que ja hagi tingut un fill amb Santo Domingo també explicaria que passi per la vicaria, ja que la seva criatura, Sacha -nascut al març-, no seria hereu del tron si els seus pares no es casessin cristianament.

Qui sembla que no tindran aquest protagonisme, tot i que l'examen estètic del paper couché el passarien de sobres, són els cosins germans d'Andrea -i dels seus germans Pierre i Carlota-, Pauline i Louis Ducruet (03) , fills d'Estefania de Mònaco. Encara que no siguin els caps de cartell del futur Mònaco, la seva mare els ensenya sempre que la deixen. Aquest dilluns en va presumir a la gala contra la sida del principat.

stats