Publicitat
Publicitat

Una perruca entre el megasopar i la faixa

Naomi Campbell perd els cabellsEls prínceps surten a sopar

Els prínceps d’Astúries són dels pocs que s’han entaulat -segons Vanitatis- a l’espai futurista que el restaurador Paco Roncero ha muntat al Casino de Madrid. El xef hi ofereix una experiència gastronòmica multisensorial que costa aproximadament 1.500 euros per comensal. A l’hereu i a la seva dona els haurien convidat.

Campbell perd els cabells

Naomi Campbell és recordada, entre moltes altres coses, per la melena llisa i els cabells llargs. Però això li ha passat factura i li ha generat una alopècia molt evident. Segons la premsa britànica, la top ha decidit passar-se a una còmoda perruca d’estil afro per ocultar la seva calvície, que ja li costava molt de dissimular.

Watson presenta ‘Noah’

L’actriu Emma Watson presentava dilluns el seu últim film, Noah, al Regne Unit. Per a la cita, la jove integrant del repartiment de Harry Potter va triar un Ralph Lauren de color blanc amb un llarg tall des de la cintura que li deixava al descobert tota la cama dreta. Una manera sexi de presumir de figura que va fer seva la consagrada Angelina Jolie, a la qual encara no han enxampat com a Watson. I és que durant la presentació, els càmeres van captar com a l’actriu se li entreveia al capdamunt de la cama la faixa Spanx amb camals que utilitzen moltes famoses. Una peça considerada poc glamurosa que les revistes de moda sempre critiquen.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 16/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF