Publicitat
Publicitat

La model Eugenia Silva, mare per primer cop

Eugenia Silva ha actuat amb la prudència pròpia de les grans models i s’ha esperat als 38 anys per ser mare i poder esprémer així la seva carrera professional. Dimarts naixia el seu primer fill, Alfonso de Borbón Silva, que seguirà la tradició familiar del seu pare i avi, que es diuen també Alfonso.

La model, una de les muses de l’aclamat dissenyador porto-riqueny Oscar de la Renta, va anunciar al setembre que estava embarassada, cosa que no l’ha obligat a disminuir el ritme d’aparicions públiques i que ha deixat instantànies com la que il·lustra aquestes línies. Silva va acudir als premis Telva amb un Alexis Mabille d’alta costura (02) que, complementat amb joies de Yanes, la situa com una de les embarassades més elegants sobre una catifa vermella del 2013.

El petit Alfonso arriba poc després que la model es reconciliés amb Alfonso de Borbón, amb qui ho va deixar l’any 2009 després de dos anys de relació. Feia només uns mesos que tornaven a estar junts quan ella va anunciar que estava esperant el seu primer fill. Des de llavors, Silva ha anat explicant el seu embaràs a través del blog que té a la pàgina web de la revista ¡Hola!. Una tribuna privilegiada des de la qual la top no ha perdut de vista el seu horitzó personal. De fet, ha afirmat que per culpa de la seva situació laboral no podrà gaudir de la criatura en els primers mesos tant com li hauria agradat. “No podré desconnectar de la feina gaire temps. Els autònoms com jo no tenim dret als quatre mesos de baixa per maternitat”, ha publicat a la web.

Sobre la relació amb el pare de la criatura, diu que no hi ha plans de casament. “No crec que sigui necessari. Això sí que és un compromís per a tota la vida, no? [tenir un fill plegats]. Molt més gran, a més. Si és que estem molt bé així!”, explicava Silva. De fet, la seva relació en tot moment ha estat molt diferent de la d’altres embarassades que protagonitzen portades. Ella no vivia amb l’Alfonso ni abans ni durant l’embaràs. De fet, ell seguia al seu pis de solter durant aquests nou mesos. Tot i això, recentment Silva ha canviat de residència. “M’he traslladat a una casa més d’acord amb la nova vida familiar que haurem d’emprendre l’Alfonso i jo”, ha explicat, cosa que dóna a entendre que potser a partir d’ara fan el pas d’anar a viure junts. Tot i el seu pragmatisme, la model ha mostrat el seu costat afectiu a les xarxes. Va tuitejar una imatge del seu fill (01) agafant-li la mà. “L’instant més meravellós de la meva vida... Alfonso 1 d’abril del 2014”, escrivia.