Publicitat
Publicitat

El millor gol en pròpia porta de Johan Cruyff

Un dels mites més estimats del Barça va tornar ahir a sota dels focus. Johan Cruyff (01) va inaugurar amb un xut a pròpia porta una botiga de la seva marca a Barcelona. Concretament, davant del mercat del Born, un lloc des del qual vol evitar molestar les botigues multimarca del centre que venen també les seves sabates. Un calçat que, adaptant l’estil esportiu a l’asfalt, ha seduït un públic ben variat.

La inauguració de la botiga, que fa una setmana que està oberta, va congregar diverses cares conegudes, entre les quals destacava la de Joan Laporta i la de Manel Fuentes (02), que es va encarregar de presentar un acte farcit de periodistes esportius. La botiga, que es mira cara a cara amb la que Munich té al carrer del Rec, ha estat dissenyada per la catalana Eva Martínez, que ha donat un to càlid a una botiga on plana un aire de museu.

El protagonista de la vetllada reconeixia que el local l’homenatja. “Abans treballava en un camp i ara en un jardí. Llavors era més jove, però ara tinc més bon color”, va ironitzar. Després de la inauguració, va tenir lloc al Born Centre Cultural una festa amb presència de jugadors del Barça i els distribuïdors internacionals de la marca.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF