Misc 20/08/2013

Les hereves més riques de l'Estat segons 'Forbes'

S.s.g.
1 min
Les hereves més riques de l'Estat segons 'Forbes'

Marta i Sandra Ortega, les germanes Koplowitz i Ana Patricia Botín són algunes de les hereves més riques de l'Estat segons la revista Forbes , tal com recollia ahir Europa Press.

La filla gran d'Amancio Ortega, Sandra Ortega Mera (a la foto), juntament amb el seu germà Marcos, va heretar la setmana passada, després de la mort de la seva mare, una fortuna de 4.700 milions d'euros, que gestionarà ella. La seva germana per part de pare, Marta Ortega Pérez, sempre ha treballat a Inditex, i segons Europa Press podria heretar en algun moment la part més gran de l'empresa.

Les germanes Esther, Alicia i Carmen Alcocer Koplowitz, per la seva banda, són les successores de l'imperi constructor que va fundar el seu avi Ernesto. La mare de les tres germanes -que per elles soles ja són milionàries- té un patrimoni de 1.000 milions de dòlars. Ana Patricia Botín, hereva d'Emilio Botín, a més de consellera delegada de la filial britànica del Grup Santander i membre del consell d'administració de Coca-Cola, ocupa el 77è lloc en la llista de dones més poderoses de Forbes .

stats