Publicitat
Publicitat

El glamur de la Copa del Rei desembarca al centre

El Village desprèn cada nit un glamur especialment bronzejat. La flota regatista es deixa entreveure amb els seus uniformes i la Feixina sembla que estigui a punt de salpar

El Village desprèn cada nit un glamur especialment bronzejat. La flota regatista es deixa entreveure amb els seus uniformes i la Feixina sembla que estigui a punt de salpar. Al vespre, la zona d'oci de la Copa del Rei de vela s'omple de fronts torrats pel sol, de peus que acabaran patint per l'altura dels talons i de còctels que es passegen entre la multitud. A les terrasses s'asseuen homes engominats i dones acabades de sortir de les passarel·les de París. Una escena única.

La majoria d'encuriosits es concentren davant l'escenari, a l'acròpoli de la plaça. Esperen que artistes arribin, agafin la guitarra i la Feixina comenci a vibrar. Jaume Anglada i Mario Vaquerizo ho van aconseguir abans-d'ahir. El rocker mallorquí va despertar l'horabaixa amb un "Oh Palma, Palma de mi mano" i el mediàtic marit d'Alaska va deixar empremta a la nit amb les seves botes de serrells. Una aposta musical que agradà i molt als presents que seguiren amb entusiasme els estils i propostes diferents d'Anglada i Vaquerizo.

Carmen Lomana

També hi ha famosos que aprofiten l'ocasió i es deixen entreveure, com Carmen Lomana i la presentadora Berta Collado. El Village és un cau pels paparazzis i un respir que trenca els vespres rutinaris de molts palmesans. Padrins i padrines es vesteixen amb les millors gales i s'asseuen a la Feixina a assaborir una carmanyola acabada de fer.

La zona d'oci de la Copa és un port on desembarca gent per desconnectar de la competició i passar una estona, altres treballen darrere les barres, dones llueixen cames, i turistes mengen paella freda a les nou de la nit. No tot són participants, ni prop fer-hi. Però els regatistes no falten a la cita del "village", que des de l'any passat ha enriquit la proposta de la Copa del Rei i la pretén fer més propera a la ciutadania local i als turistes. Perquè la competició a la badia queda lluny.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF