Misc 17/06/2013

La dissenyadora Rosa Clará es casa a Barcelona amb una cerimònia senzilla

1 min

Un quartet de corda, una soprano i tres cançons van ser tot l'artifici del casament de Rosa Clará a Barcelona aquest dissabte. La núvia de núvies va entrar al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona amb el seu fill, Dani Clará, fent de padrí i acompanyant-la fins al costat de Josep Artigas, el nuvi, que havia arribat al casament de bracet de la seva mare, Dolors Mas.

Amb Paraules d'amor i My way sonant d'entrada -interpretats per la cantant lírica- i el tema principal de La vida es bella després que l'alcalde Trias els hagués casat, la cerimònia es va donar per acabada i els 200 invitats van marxar cap al restaurant La Florida, al costat del Tibidabo, on els xefs Nando Jubany i Ramon Freixa van participar en el banquet ofert.

La dissenyadora de vestits de núvia, de 50 anys, va optar per un senzill vestit gris perla que qualificava com "el disseny més fàcil que havia fet mai", ja que ningú com ella coneix el seu cos. Confeccionat en crepé de seda natural als tallers que té a l'Hospitalet i de mànigues llargues, només portava pedreria als punys i a la cintura. Amb una inspiració anys 30, el vestit va servir a la núvia com a fons d'un ram XL.

stats