Misc 24/06/2013

Les confessions d'Ava Gardner, al descobert

L'actriu va dictar les seves memòries el 1988, però el llibre tot just es publicarà el pròxim 2 de juliol

àlex Gutiérrez M.
1 min

"Estic arruïnada, estimat. O escric aquest llibre o he de vendre'm les joies. I sóc una mica sentimental, amb les meves joies". Amb aquesta frase -inequívocament cinematogràfica- Ava Gardner va proposar al periodista Peter Evans que l'ajudés a escriure les seves memòries. Però el llibre mai no va arribar a sortir, tot i que ho farà el 2 de juliol, quan ja fa 23 anys que va morir l'estrella de films com Mogambo , 55 dies a Pequín i La comtessa descalça .

La revista Vanity Fair ha tingut accés al manuscrit i n'ofereix un avançament al número d'aquest mes. Els extractes seleccionats tenen a veure amb els amors de qui va arribar a rebre el poc políticament correcte apel·latiu de "l'animal més bell del món". De qui va ser el seu tercer marit, Frank Sinatra, explica que va ser un amor a primera vista, tot i que reconeix que, mentre va estar-hi casada, va tenir un afer amb el també actor Robert Mitchum, del qual va arribar a estar molt enamorada. També revela que quan es va casar amb el seu primer marit, Mickey Rooney, als 19 anys, encara era verge. Rooney no en surt gaire ben parat, ja que el retrata com un amant de les faldilles que li era infidel per sistema.

Gardner tenia 66 anys quan es va veure amb aquestes dificultats econòmiques, i encara n'havia de viure gairebé dos més abans que una pneumònia acabés amb la seva vida.

stats