Mèdia 21/08/2013

Un cadàver, roba interior (o no) i una operació

La periodista Sara Carbonero, embarassada del seu primer fill, ha estat l'escollida per ser la imatge de Women'Secret en el 20è aniversari de la firma

Selena Soro
1 min

BarcelonaEl cos d'un desconegut

La Policia va trobar ahir el cadàver d'un home amb diversos trets a la residència de l'actriu Olivia Newton-John, segons la cadena ABC. Ni ella ni el seu marit eren a casa i cap dels dos coneixia l'home mort, que podria ser un constructor que treballava a la zona, a la localitat de Jupiter Inlet Colony, a Palm Beach.

Carbonero en roba interior

La periodista Sara Carbonero, embarassada del seu primer fill, ha estat l'escollida per ser la imatge de Women'Secret en el 20è aniversari de la firma, que se celebrarà l'11 de setembre. La nòvia d'Iker Casillas ja fa temps que fa hores extres col·laborant amb marques. Fins ara, Carbonero ja ha sigut imatge de Pantene i de la marca de xocolata Valor. El juliol passat, la firma espanyola de roba vintage The Hip Tee també va anunciar que la periodista seria la seva nova cara.

Heidi Klum, nua de nou

Primer va ser una fotografia del seu cul, després una dels seus pits i, ara, una de cos sencer. La model Heidi Klum amenitza així les tardes d'estiu dels seus seguidors a Instagram, on aquesta vegada ha publicat una fotografia totalment nua. Heidi Klum, però, avisa els seus fans: "És una foto de fa molt temps".

Parla la cirurgiana de Jolie

Kristi Funk, la doctora que va operar Angelina Jolie, li agraeix en una entrevista a Los Angeles que fes pública l'operació. Per la doctora, "és normal sorprendre's quan la dona més bella del món s'extirpa la part del seu cos símbol de la feminitat i la sexualitat", però, segons ella, això ha servit per ajudar altres dones.

stats