Publicitat
Publicitat

Els amants de les sèries ja tenen un canal només per a ells

Neix Canal+ Series, que reunirà totes les ficcions de la plataforma de pagament

"Un canal imprescindible per als fans de totes les sèries". Canal+ defineix així la nova cadena que posa en marxa aquesta tarda i que, efectivament, té tots els números per convertir-se en un punt de trobada per a tots els fans de la ficció televisiva. Canal+ Series omplirà tota la seva graella de sèries o de continguts relacionats amb aquest tipus de produccions, com ara reportatges sobre les ficcions de més èxit o sobre pròximes estrenes, making-ofs , debats amb bloguers i experts sobre les principals sèries del canal o documentals en què els guionistes, els actors i els creadors expliquen com va néixer la ficció i com es van desenvolupar les trames.

Però, sens dubte, el gran atractiu d'aquest nou canal és el seu catàleg de sèries, que de moment inclou 35 produccions. Algunes són les que ja es podien seguir a través d'altres canals de la plataforma, però moltes no s'han vist encara a Espanya. És el cas de The blacklist o Orange is the new black , que debutaran al canal durant la seva primera setmana. Tot i que la majoria de produccions que s'incorporaran al canal arriben dels EUA, també n'hi haurà d'europees, com ara la sueca Los crímenes de Fjällbacka , que inaugurarà les emissions avui a les 15.30 h.

Canal+ promet que cada cap de setmana oferirà una marató de capítols d'una sèrie diferent, i que a més les produccions es podran veure, a través de qualsevol dispositiu i en qualsevol moment, tant doblades com en la versió original. Un dels objectius del nou canal és reduir al màxim el lapse de temps entre l'estrena de la sèrie al seu país d'origen i l'arribada a Espanya.

Canal+ Series emetrà a través del dial 4 de la plataforma i s'inclourà dins del paquet bàsic, de manera que no tindrà cap cost addicional per als abonats a Canal+. També tindrà un espai propi a YouTube i una important presència a les xarxes socials a través, entre d'altres, del hashtag #SpoilerHotel.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF