Publicitat
Publicitat

Victoria Beckham mira enrere en complir els quaranta

Tot i que el seu home sembla que podria portar la veu cantant, per l’èxit que té en moltes facetes de la seva vida, a casa qui mana és ella. Amb quaranta anys ja complerts, Victoria Beckham no ha deixat que el seu marit li organitzés la festa que tenia pensada, que es va filtrar abans de celebrar-se. Ell li volia fer una festa amb cent persones a taula que al final la que va ser la Spice pija ha impedit.

Victoria Beckham va confiar a la seva amiga Eva Longoria l’organització del seu aniversari en un conegut restaurant de Los Angeles. Amb la família més pròxima i un grup reduït d’amics, la dissenyadora de moda va celebrar els quaranta com ella volia. De tot el que David Beckham havia pensat només ha pogut fer realitat una cosa: el regal. El futbolista li ha regalat un braçalet de diamants valorat en 60.000 euros que ni tan sols ha estat sorpresa per a l’artista, ja que la premsa ho havia publicat abans que ell la pogués sorprendre.

En arribar als moments previs a la festa, Victoria va publicar al seu compte de Twitter algunes fotos que repassen la seva història vital. Una amb el seu pare, una amb els seus dos germans i una amb l’home de la seva vida -amb el qual ha tingut quatre fills- són algunes de les fotos elegides per l’excantant, que curiosament no en va triar cap de les Spice Girls, el grup musical que li va permetre fugir de la perifèria de Londres, fer-se famosa i arribar a amassar el patrimoni de 60 milions d’euros que se li atribueix actualment.

Entre totes les components del grup Spice Girls, que només va durar quatre anys però que va vendre més de 50 milions de discos, hi ha una fredor evident, que només han trencat a canvi de sucosos xecs. L’últim cop, per promocionar el musical del grup, que no va tenir cap mena de repercussió, almenys en positiu.

Entre les imatges que Victoria ha tuitejat n’hi ha una que inclou la carta que li van preparar els seus amics per rebre-la al sopar, amb fotos de diversos capítols de la seva vida. Abans-d’ahir la protagonista d’aquest aniversari llargament narrat -que ha distat molt de l’escàndol de luxe que molts pressuposaven- penjava una foto de família, amb els seus nens d’esquena, enviant un desig al cel amb globus blancs. Una imatge més aviat espiritual, al costat del luxe frívol que la va fer famosa a principis dels 2000.