Misc 14/06/2013

Tres dies de boda per a Tamara Ecclestone

La filla del propietari de la Fórmula 1 s'ha casat amb el 'broker' Jay Rutland després de només sis mesos de relació. La celebració va començar dimecres però no s'acabarà fins avui, i ha tingut un cost de 14 milions d'euros

A.c.r.
1 min
Tres dies de boda per a Tamara Ecclestone

Tamara Ecclestone, la filla del propietari de la Fórmula 1, i el broker britànic Jay Rutland van casar-se dimecres a Niça, en el que va ser l'inici d'una festa de tres dies carregada de luxes i excessos. La celebració té lloc fins avui al Grand Hotel du Cap Ferrat, un establiment de cinc estrelles on la núvia va reservar més de 70 habitacions per acollir les 150 persones que hi havia convidades, que van començar a arribar a la zona, en jets privats, dies abans de la cerimònia. Entre els invitats hi havia Sean Connery, Paris Hilton, diverses celebrities relacionades amb el món de la Fórmula 1 i Sarah Ferguson i les seves filles, que van ser baixa d'última hora a causa de l'hospitalització del marit de la reina d'Anglaterra, exsogre de Ferguson i avi de les noies. La festa, que ha inclòs actuacions d'Elton John, Lionel Richie i Calvin Harris, entre d'altres, haurà costat, segons els mitjans britànics, uns 12 milions de lliures (14 milions d'euros), una xifra similar a la que Bernie Ecclestone va desembutxacar el 2011 per sufragar el casament de la seva filla petita, Petra.

Tamara Ecclestone, que aquest mes farà 29 anys, i Rutland, de 31, es van conèixer a Londres fa tot just mig any, i un mes després ja es van prometre. El marit té un passat fosc com a traficant de cocaïna, i va ser expulsat de la seva feina en el sector financer per tràfic d'influències.

stats