Publicitat
Publicitat

ELRADAR

El Super3 estrenarà ‘Bubble Bip’, una nova sèrie de dibuixos en 3D

Un heroi de videojoc és el protagonista de Bubble Bip, la sèrie que estrenarà el Super3 dilluns que ve

Un heroi de videojoc és el protagonista de Bubble Bip, la sèrie que estrenarà el Super3 dilluns que ve, 14 d’abril. Seran 26 episodis, de set minuts de durada, que es podran veure de dilluns a divendres, a les sis de la tarda. Bubble Bip és una sèrie de producció pròpia, realitzada completament a Catalunya i amb tècniques 3D. El canal ja ha encarregat una segona temporada d’aquesta ficció infantil coproduïda per Triacom Audiovisual, Planeta Junior i Televisió de Catalunya.

El projecte neix a partir de l’èxit que Triacom va aconseguir amb altres sèries d’animació com La Lua i el món, de la qual ja s’han produït més de 300 capítols.

Bubble Bip està protagonitzada pel Bip, un heroi de videojoc que es cansa de viure tancat en el món rutinari del videojoc i decideix saltar de la pantalla de la consola al món real. Allà hi coneix una colla de nens tan esbojarrats com ell; quatre amics molt diferents entre ells que es convertiran en companys d’aventures. Si a dins de la pantalla la seva existència es basava a superar obstacles i anar passant de pantalla, en el món real veurà com també cal superar dificultats. El Bip és entremaliat, provocador, bromista i rebel: la fórmula perfecta per embolicar-se en mil i una situacions compromeses. Però té la sort que encara conserva les habilitats que tenia com a personatge de videojoc. Per exemple, és capaç de disparar les bombolles que donen nom al joc.

La sèrie s’estrena al Super3, però els seus productors volen que tingui vocació internacional: “Cada capítol té un ritme àgil, molt d’humor i uns personatges amb un caràcter únic i ben definit, pensats per ser atractius per a nens i nenes de tot el món”.