Publicitat
Publicitat

Suárez torna a Cadis, ara amb Martín

La ruptura de Blanca Suárez amb Miguel Ángel Silvestre és un fet que moltes adolescents espanyoles només han pogut entendre en saber que el substitut del Duque era Dani Martín, conegut per ser el vocalista del grup El Canto del Loco. La relació que Suárez i Martín es van entestar a amagar a la premsa rosa, que desitjava una gran portada que ajuntés les seves cares -i la seva fama-, ha quedat més que retratada en una escapada que han fet a Cadis. Concretament, a Tarifa, on la noia Almodóvar va portar Silvestre -ara ja el seu ex- durant la Setmana Santa del 2013.

Per les mateixes platges que va recórrer amb Silvestre, aficionat com ella al surf, la madrilenya ha passejat amb Martín, a qui va conèixer de prop quan rodava un videoclip del seu últim àlbum en solitari. Segons publica LOC, Suárez ha aprofitat aquesta escapada per introduir el cantant en el seu cercle d’amics, amb els quals van sopar en una reconeguda taverna de Zahara de los Atunes, on es va poder sentir un murmuri quan van arribar a sopar.

Suárez també s’hi ha endut el Pistacho, el gos que va confirmar la relació a la premsa, ja que treia el cap entre els barrots de la terrassa de casa Martín quan la parella encara negava la seva relació i ella havia d’entrar i sortir de la casa d’amagat. El Pistacho és un regal que li va fer Silvestre a l’actriu el desembre del 2012. El gos, però, no s’ha mostrat esquerp amb el nou company de Suárez. A Cadis s’ha vist Martín passejant el gos -un teckel- ell tot sol.