Publicitat
Publicitat

Sofía Mazagatos anuncia que vol ser mare soltera

La model i actriu Sofía Mazagatos ha explicat que ha arribat l’hora per a ella de tenir un fill. Actualment no té parella, però la Miss Espanya 1991 té clar que això no ha de ser pas un impediment: “De pare per al nadó no en tinc, però no en necessito”, explicava a la revista Qué Me Dices. En una entrevista, Mazagatos, de 40 anys, deia que “els anys ja comencen a pesar una mica”.

L’última parella coneguda de la model va ser el -presumpte- milionari iranià Max Badiyi, en una relació que va acabar el 2005 de manera tempestuosa, ja que ella el va acusar de mentir sobre la seva identiat i la seva situació financera real. Abans va sortir amb l’empresari José María González de Caldas, però la relació també va acabar conflictivament.

Mazagatos ha sigut imatge de nombroses marques com Freixenet, Antonelli, Peugeot o Maybelline, i ha fet també alguns films com The sea wolf o Las pasiones de Sor Juana. L’any 2001 fins i tot es va atrevir amb el teatre i va participar a l’obra Esmoquin, de Santiago Moncada, al costat d’Arturo Fernández. Però la model és famosa també per algunes de les seves pífies verbals, com quan va assegurar que li agradaven “ los toreros que están en el candelabro ”, confonent candelabro amb candelero. Altres perles celebrades seves són “Me encanta cómo escribe Vargas Llosa. No he leído nada sobre él, pero le sigo ” o “ Le dio un simposium de corazón ”.

L’enfrontament amb Mar Flores

Però si hi ha un afer que ha centrat la relació de Mazagatos amb la premsa del cor els últims mesos és el seu enfrontament amb la també model Mar Flores, amb qui va compartir espot de Freixenet. Les dues van arribar a ser prou amigues per obrir plegades una (fugaç) agència de models l’any 1996. El novembre passat s’enfrontaven als platós de televisió -fonamentalment a Sálvame - per les seves relacions passades, amb agres paraules. Mazagatos va acusar la seva exsòcia de compaginar fins a cinc relacions amb homes a la vegada i va assegurar que anava per la vida “fent mal gratuïtament”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF