Publicitat
Publicitat

Rowe reclama la custòdia dels tres fills de Jackson

Quan es va separar de Michael Jackson, el 1999, Rowe va perdre el contacte amb els seus dos fills, Paris i Prince Michae 

Debbie Rowe, que va estar casada amb Michael Jackson durant gairebé tres anys, ha decidit fer-se càrrec dels fills que van tenir i també del tercer fill del Rei del Pop, Blanket, nascut d’un úter subrogat. Segons publica la web nord-americana TMZ, Debbie Rowe creu que la mare de Jackson, Katherine, que actualment és qui té la custòdia de tots tres, és “massa gran” per poder-los criar com toca, i per això ha decidit reclamar la custòdia dels nens davant d’un jutge, tal com hauria explicat a un amic.

Quan es va separar de Michael Jackson, el 1999, Rowe va perdre el contacte amb els seus dos fills, Paris i Prince Michael. De fet, s’ha especulat moltíssim en mitjans d’arreu del món sobre la possibilitat que Jackson no fos el seu pare biològic. Tot i això, al llarg de tots aquests anys, Rowe s’ha anat apropant als seus dos fills, amb el beneplàcit de la seva exsogra, que li ha donat permís per veure’s amb Paris i Prince.

Ara, però, les coses han canviat. Rowe creu que la casa de la família Jackson no és l’apropiada perquè els seus fills (de disset anys ell i de setze ella) hi passin l’adolescència. A banda de l’edat de Katherine, tutora legal dels fills de Jacko, Rowe també considera que el fet que un germà de Jackson -que també viu allà- aparegui en un reality és “extremadament inapropiat”. Es tracta de Jermaine, que apareixerà pròximament en el programa Celebrity wife swap, un format que equivaldria a Me cambio de familia.

Les vides dels fills de Jackson han estat dures des del seu naixement, envoltats sempre per un context mediàtic i familiar conflictiu. La més perjudicada ha estat Paris, que l’estiu passat es va intentar suïcidar, cosa que alguns mitjans dels EUA van seguir detalladament durant dies. Rowe hauria demanat la custòdia de Blanket per tal que els tres germans puguin créixer junts.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 16/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF