Publicitat
Publicitat

Relacionen Miranda Kerr amb un milionari

Segons la premsa australiana, la que va ser angelet de Victoria's Secret hauria trobat refugi hivernal al costat de James Packer

A Miranda Kerr no li ha costat gaire trobar recanvi. Segons la premsa australiana, la que va ser angelet de Victoria's Secret hauria trobat refugi hivernal al costat de James Packer, un milionari australià que ha fet fortuna en el camp dels casinos i que ja era amic de Kerr quan ella encara no s'havia separat de l'actor Orlando Bloom. La model i l'actor van trencar a finals d'octubre després de sis anys de relació i un fill. Packer també està separat des de fa poc temps. De fet, només hi ha hagut quaranta-cinc dies de diferència entre el divorci de l'un i el de l'altre.

Per aquestes coincidències, la premsa d'Austràlia -tant Packer com Kerr són australians- s'ha tornat boja amb la notícia, que ha donat peu a especulacions que es tractaria d'un pla preparat fredament pels dos. I ja es parla de la típica història de model que troba l'amor en un home que és immensament ric -la família de Packer té una fortuna estimada de 4.400 milions de dòlars- però no immensament guapo, sobretot comparat amb Orlando Bloom, amb qui Kerr va tenir el petit Flynn, que el dia de Reis farà 3 anys. Per l'aniversari, Kerr portarà el nen a veure el seu pare, Bloom, a Broadway, on interpreta el paper de Romeo.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF