Publicitat
Publicitat

RECONEIXEMENT PROFESSIONAL

Ramon Colom, guardonat amb el premi Miramar d'honor

El periodista Ramon Colom va ser guardonat ahir amb el premi Miramar d'honor, que atorga el consell assessor de Radiotelevisió Espanyola a Catalunya, en reconeixement a la seva trajectòria professional. Davant d'un auditori format en bona part per estudiants de comunicació, Colom va demanar-los que siguin "exigents", que treballin, busquin i intentin saber "aquelles coses que no figuren als plans d'estudis" i que, segons ell, són "les més importants". "No heu de perdre la il·lusió", va remarcar el periodista, i va deixar clar als futurs professionals del sector que la societat els necessita.

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, que va presidir l'acte -celebrat a la cambra catalana-, va definir Colom com "un professional del periodisme, format i amb una gran experiència, però sobretot amb una gran vocació". El guanyador del premi va ser director general de TVE entre el 1990 i el 1996, i després de treballar a Vía Digital i de dirigir diversos programes a TV3, actualment presideix la federació de productors audiovisuals Proa.

Pel que fa als premis destinats als estudiants, en l'àmbit radiofònic va ser guardonat el treball Equipaments culturals autogestionats: les ocupacions , del Tecnocampus de Mataró (UPC), i en categoria televisiva va ser reconeguda la peça Lligats a la mar , elaborada per alumnes de l'Institut Pere Martell de Tarragona. Els guanyadors rebran 2.000 euros i podran fer pràctiques als mitjans de RTVE a Catalunya.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 14/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF