Publicitat
Publicitat

Pilar Bardem, amiga desinteressada de Morgan

Pilar Bardem sempre ha estat una dona de caràcter fort que no ha tingut moments de debilitat al llarg de la seva vida pública. Tot i això, segons relata El Mundo, dilluns passat es va "desmuntar" en una gala d'actors que se celebrava al Teatro La Latina de Madrid. Bardem va quedar-se en silenci, "ennuegada per l'emoció", després de dir que l'any que ve li agradaria ser allí si la salut l'hi permetia.

I és que la sogra de Penélope Cruz hauria patit una infecció pulmonar que la va fer tornar corrents de Mèxic per ser tractada.

En acabar l'acte, Bardem va explicar al mitjà que "sempre que algú parla de la salut" ella s'emociona "molt". A més, va tenir un record per a Lina Morgan, que lluita contra la mort en una UCI. "Ens coneixem des de l'any 73. Moltes hores de confidències. Molts moments viscuts. L'estimo molt. Espero que aviat pugui ser amb nosaltres", explicava. La mare de Javier Bardem ho va aprofitar per recordar que l'amistat entre les dues mai ha estat interessada. "A mi no m'ha hagut d'ajudar econòmicament Lina Morgan", va dir.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF