Misc 10/08/2013

Paris Hilton visita Barcelona: "Hi vull venir a punxar"

Joan Callarissa
2 min
La polifacètica Paris Hilton va visitar ahir Barcelona acompanyada del seu nòvio eivissenc, River Viiperi, i del propietari de la discoteca Amnesia d'Eivissa, Martín Ferrer.

Sant Adrià De BesósP aris Hilton (01) va fer participar ahir Barcelona de la seva vida alegre. De la mà del seu amic Martín Ferrer (03) -propietari de la discoteca Amnesia d'Eivissa i de l'Atlàntida de Sitges- i del seu nòvio River Viiperi (01) , la rica hereva va fer un viatge llampec des de la seva estimada Eivissa per visitar -sobre un cotxet com els que recorren els camps de golf- el port Fòrum, on a finals del 2014 està previst que s'inauguri una nova seu del "millor club del món [Amnesia]" segons la nord-americana.

La discoteca, que es preveu que s'aixequi tres pisos sobre el terra que ahir trepitjava la diva, comptarà amb uns 8.000 metres quadrats "com a mínim". Per això, l'aparició de Hilton ahir implicava una gran especulació: la possibilitat que ella hi invertís.

No obstant, la rossa no va concretar res. No es vol gastar ni un euro. Només en vol guanyar. Per això, les úniques inversions que fa, les fa en ella i la seva vida, que són la seva empresa. L'únic que va explicar és que està encantada de la vida que fa, "de viatjar molt" i de "treballar molt" i de "no parar mai". El seu nòvio, nascut a l'illa pitiüssa que té el cor robat a la celebritie , ho confirmava assentint amb el cap.

Viiperi, que va confessar a l'ARA que no parla "eivissenc" i que quan Ferrer s'havia dirigit a ell en català no havia "entès res", porta amb ella tot l'estiu. De fet, s'ha transformat en la seva ombra. Encara que li dóna suport amb tot de manera molt evident -ahir portava la samarreta d'Amnesia i per Eivissa sempre duu una gorra amb el nom de la seva nòvia-, es va fer pregar abans de deixar-se fer fotos amb ella. Tot i això, la situació ho requeria, ja que la notícia de la seva visita es desplomava per segons perquè en cap moment anunciava el que tothom pressuposava: una injecció de diners al projecte del seu amic o, si més no, posar alguna botiga a la zona.

Ella només vol "fer de DJ a Barcelona", una ciutat que li "encanta" i on tornarà "aviat". Encara que no sap ni per què ni quan. Per venir a la ciutat, es va posar diamants (02) a tot arreu visibles i es va vestir d'humilitat. El secret de Barcelona és, per a ella, "un clima fantàstic, una ciutat bonica i un menjar boníssim".

Com que no deia res del tema professional -treballa de fer veure que no treballa-, les preguntes de rigor van caure com una llosa sota el sol que assotava el port de Sant Adrià. "Quan els fills, Paris?". Als 32 -deu més que el seu nòvio- diu que encara no hi pensa. Afirma que li encantaria "algun dia", però que "ara no és el moment". Això sí, té clar que seria "absolutament preciós" si fos d'ella i d'en River.

De moment, només toca fer diners. Per això, amb el pitjor photocall en què ha posat en la seva vida -la tèrmica de Sant Adrià-, va anunciar que d'aquí dues setmanes ja es podrà veure el seu "nou clip", del seu "nou àlbum". I per vendre'l bé, cal no deixar de passejar-se i explicar-ho. I això ho fa.

stats