Publicitat
Publicitat

El disc del programa ‘Oh happy day’ aconsegueix el Disc d’Or Releguen ‘Dreamland’ al ‘late night’ al tercer capítol La cançó d’Eurovisió mantindrà l’anglès

Salvador Cufí, director de Música Global, va lliurar ahir el certificat del Disc d’Or per al programa de TV3 Oh happy day a Marc Mateu i Tono Hernández, directors del programa; Cristina Muñoz, cap d’entreteniment i culturals de TV3, i Aitor Montánchez, productor executiu de Veranda TV. El disc d’ Oh happy day, premiat ahir, ofereix una selecció de les actuacions gravades en directe al plató 1 de Televisió de Catalunya al llarg de la primera temporada del programa. 22 clàssics que formen part del repertori habitual de moltes corals ( Over the rainbow, Moon river ); gòspel modern (Giants, Joy ); peces emblemàtiques de la Cançó ( Al vent, Paraules d’amor ) i del rock català (Si véns, Si et quedes amb mi ), èxits dels 70, 80 i 90 (Lady Marmalade, Pols en el vent, True colors, More than words, El camí del teu cor, It’s my life ) i èxits actuals (Rolling in the deep, Quan tot s’enlaira, I’m yours ). L’àlbum també inclou dues versions cantades per totes les corals del cançó Oh happy day.

Tal com expliquen des de TV3, l’èxit obtingut pel talent show musical Oh happy day, presentat per Eduard Farelo, ha estat “fruit de les magnífiques actuacions de Geriona, Messengers, Coral·lí, Flumine, Singfònics, Tons i Sons, Deudeveu, Ol’Green i Gospelians & Gràcia, que reflecteixen la riquesa del món coral català, de les seves històries humanes i de les dificultats que han hagut de superar, com haver de convèncer setmana rere setmana el jurat format per Sílvia Abril, Guille Milkyway, Elena Gadel i Pedro Pardo”.

Dues setmanes han estat suficients per relegar la sèrie sobre ball Dreamland, a Cuatro, al late night del dijous. Després dels discrets resultats d’audiència que la sèrie ha aconseguit en les seves dues primeres setmanes d’emissió, el seu baix rendiment dóna ales a la competència. Per això, Mediaset ha pensat que es podria beneficiar de l’audiència residual d’ Un príncipe para Laura. El dating show de Cuatro va registrar la setmana passada, en la seva estrena, un 7,4% de share.

TVE respectarà “la proposta original dels autors” de la cançó Dancing in the rain, que representarà Espanya a Eurovisió. Mantindrà, per tant, els fragments escrits en anglès. El director d’Entreteniment de la cadena, Carlos Mochales, ho ha explicat al programa de la Defensora de l’Espectador de RTVE. La RAE havia mostrat la seva “inquietud” pel fet que el tema no fos íntegrament en castellà. Mochales diu que la cançó no era l’única candidata que incloïa l’anglès.