Publicitat
Publicitat

Neymar surt amb la model Gabriella Lenzi, segons la premsa brasilera

Tres mesos després que s’acabés la seva relació amb Bruna Marquezine, Neymar torna a tenir nòvia, segons asseguren diversos mitjans del Brasil. La nova parella del jugador del Futbol Club Barcelona seria, segons aquestes fonts, Gabriella Lenzi, una model de vint anys -dos menys que ell-, nascuda a São Paulo i força coneguda a la xarxa, ja que acumula més de 300.000 seguidors a Instagram, on penja fotografies de manera regular.

Precisament va ser a partir d’algunes d’aquestes imatges que la premsa del seu país va començar a sospitar que podia ser la nova nòvia del futbolista blaugrana: fa unes setmanes les fotografies van evidenciar que havia passat uns dies a Barcelona, i fins i tot hauria penjat alguna imatge del Camp Nou, que, segons les mateixes fonts, va retirar un cop van començar a circular els rumors. En qualsevol cas, i malgrat l’afició de la noia a compartir el seu dia a dia amb els seus seguidors a Instagram, per ara no hi ha cap evidència gràfica de la seva presumpta relació amb Neymar.

L’anterior relació sentimental del futbolista es va acabar, entre altres coses, perquè Marquezine -protagonista d’una de les telenovel·les de més èxit al seu país- volia més discreció i no se sentia còmoda amb la gran afició que té Neymar per exhibir-se a les xarxes socials. Sembla que en aquest cas això no seria un problema.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/02/2018

Consultar aquesta edició en PDF