Publicitat
Publicitat

El Nadal postapocalíptic dels Kardashian

Com si s'haguessin descongelat anys després d'un cataclisme en un plató televisiu, la família mediàtica per excel·lència dels EUA, els Kardashian-Jenner, apareixen en una felicitació nadalenca signada pel fotògraf i artista David LaChapelle. Aquest any, la felicitació, que ja ha esdevingut un dels moments més esperats del Nadal dels EUA, s'ha convertit fins i tot en una exclusiva. És tanta l'expectativa que els Kardashian han generat amb el seu christmas , que han aconseguit que el mitjà E!online els pagui per l'exclusiva.

Mentre que la més diva del clan, Kim Kardashian, posa sensual sobre unes escales, les seves germanes Kylie Jenner i Kendall Jenner ho fan sobre revistes escampades per terra. Per la seva banda, Khloe Kardashian està asseguda sobre un sofà amb el seu nebot Mason estirat -com si s'hagués desmaiat- al seu costat. Kourtney Kardashian, per la seva banda, sosté en braços Penelope, l'única dona del clan vestida de color blanc. Els pares de la nissaga són els que més surrealistament posen per a la foto. Kris Jenner sembla que s'hagi inspirat en Cleòpatra: porta una gran diadema de diamants i està asseguda sobre una taquilla de color daurat. Bruce Jenner està confinat en una urna de vidre que li resta protagonisme.

De fet, segons ha transcendit, LaChapelle no volia que apareguessin homes a la imatge. Potser per aquest motiu els ha donat tan poca visibilitat en la felicitació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF