Publicitat
Publicitat

Mr. Bean torna per Nadal

TV3 recupera el Concert per la Llibertat i emetrà les últimes pel·lícules de Harry Potter el 24 i el 29

Igual que les escoles, TV3 se'n va avui de vacances fins passat festes. Els matins, La Riera i Divendres s'acomiaden de l'audiència fins al 7 de gener, i el seu espai a la graella l'ocuparan, majoritàriament, continguts que els espectadors ja han tingut ocasió de veure anteriorment. Destaca, per sobre de tot, la reaparició de Mr. Bean, un clàssic de TV3 -hi va debutar el 31 de desembre del 1990-, que des de fa uns anys s'havia mantingut apartat de la programació i que ara torna a casa. A partir de dilluns, cada tarda (15.50) s'emetran dos capítols de la sèrie protagonitzada per Rowan Atkinson, excepte el dia de Nadal -en què només s'emetrà l'especial Bon Nadal, Mr. Bean - i el de Sant Esteve -en què caurà de la graella.

La resta de la franja de tarda s'omplirà amb la minisèrie L'Anne de Teules Verdes i les seves seqüeles i amb la sèrie Els misteris de Mary Higgins Clark, que adapta 13 novel·les d'aquesta mestra del suspens. Abans del Telenotícies vespre hi haurà espai encara per a El gran dictat, que avui emet la final de la Gran lliga que ha celebrat durant les últimes tres setmanes i que a partir de dilluns tornarà al format habitual amb nous concursants.

Pel que fa als matins, la connexió amb el canal 3/24 s'allargarà fins a les 11.00, i a aquella hora començarà cada dia l'emissió d'un concert, com el que va oferir Txarango al Palau de la Música a l'abril (el dia 23), el d'Antònia Font al Liceu de l'any 2008 (el 24) o el del centenari de Salvador Espriu (el 31), que començarà a les 12.30 perquè aquell dia, a les 11.00, es transmetrà el sorteig de la Grossa de Cap d'Any. Després de la música serà el torn de la sèrie Rex i de reposicions de La meva.

Diversos programes de prime time tancaran la temporada coincidint amb el període nadalenc. El primer serà, demà, Oh happy day -tot i que dissabte vinent se n'oferirà un recull dels millors moments-, i diumenge s'acomiadarà Summa positiva. Dilluns s'emetrà l'últim Crackòvia de l'any -tornarà el 6 de gener- i El convidat dedicat a l'escriptora Laila Karrouch, l'última entrega abans del resum de la temporada del dia 30. L' APM? es manté tant el 25 com l'1 de gener, però el Polònia canvia les emissions de Sant Esteve i el 2 de gener pel tradicional especial del 31 de desembre, que anirà precedit per un Zona zàping -tampoc no n'hi haurà els dies 27 i 3- i seguit de la transmissió de l'espectacle amb què La Fura dels Baus celebrarà el Cap d'Any a Barcelona i de les campanades que presentaran Quim Masferrer i Ana Boadas.

La Nit de Nadal, TV3 oferirà la primera part de l'adaptació cinematogràfica de Harry Potter i les relíquies de la mort. L'última pel·lícula de la saga es podrà veure el dia 29 a les 22.50, just després del resum informatiu de l'any, titulat 2013, any zero. Altres films que es veuran aquests dies a TV3 són En Pérez, el ratolí dels teus somnis (la tarda de Nadal), L'increïble Hulk (per Sant Esteve), Pluja de mandonguilles (el 29), Floquet de neu (l'1 a la nit) i El curiós cas de Benjamin Button (la nit de Reis).

Nadal i Sant Esteve

Com la resta de dies, el 25 i el 26 de desembre començaran amb música. Però per a aquestes dates assenyalades TV3 s'ha reservat la reemissió, en dues parts que començaran a les 10.30, del Concert per la Llibertat del 29 de juny al Camp Nou. A més, la tarda del 26 també es transmetrà en directe (19.00) el Concert de Sant Esteve de l'Orfeó Català, que enguany arriba a les 100 edicions.

A les 23.00 del dia de Nadal, després de l' APM?, TV3 ha programat l'emissió de l'espectacle de Tricicle Garrick, mentre que l'endemà la nit tindrà un to marcadament esportiu. Primer s'estrenarà el documental Marcats pel 21, sobre el partit d'homenatge a Dani Jarque que es va disputar aquest estiu, i a continuació es recuperarà el capítol d' El convidat dedicat a Andrés Iniesta.

El futbol també serà protagonista el dia 30, amb la transmissió, a les 19.00, de l'amistós de futbol entre les seleccions de Catalunya i Cap Verd, i a les 22.00 amb el reportatge FCB Escola: exportant l'estil.

L'any comença amb canvis

De cara als primers dies de l'any destaca la incorporació de tres novetats. El dijous 2 s'estrenarà el programa Amb ulls de nen, que a partir d'ara ocuparà la franja prèvia al Polònia, i a continuació es recuperarà la sèrie Els visitants, que substituirà XIII. També canvien els dissabtes, amb noves edicions d' El gran gran dictat -la versió amb famosos del concurs que presenta Òscar Dalmau-, que a partir del dia 4 ompliran el buit que deixa Oh happy day.

La programació nadalenca de TV3 es completarà el dia 5 al vespre amb la transmissió de la Cavalcada de Reis de Lleida, a càrrec d'Elisabet Carnicé i Lluís Marquina.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF