Misc 27/08/2013

Monica Bellucci i Vincent Cassel se separen

A.c.r.
1 min
Monica Bellucci  i Vincent Cassel  se separen

Monica Bellucci i el seu marit, l'actor francès Vincent Cassel, han decidit posar punt final a la seva relació després de 14 anys de matrimoni. Ho van anunciar ahir, per sorpresa, els representants de l'actriu italiana, que no van donar més detalls sobre els motius de la separació.

Bellucci, de 48 anys, i Cassel, de 46, es van conèixer l'any 1996 durant el rodatge de la pel·lícula L'apartament , i l'any següent es van tornar a trobar a Come mi vuoi i Dobermann . Després de tantes coincidències, la relació va anar més enllà de l'àmbit estrictament laboral, i el 1999 passaven per l'altar. Un cop casats van tornar a treballar junts en diverses ocasions -en total han compartit protagonisme fins a vuit vegades- en cintes com El pacte dels llops i la polèmica Irreversible . A finals de juny es va anunciar que tots dos participarien també a Creta , la pròxima pel·lícula d'Agustí Villaronga.

Bellucci i Cassel tenen dues filles, Deva (de deu anys) i Léonie (de tres), i des de l'any passat viuen a Rio de Janeiro. Ella, però, és actualment a Croàcia, on roda a les ordres del director serbi Emir Kusturica.

stats