Misc 23/06/2013

Miguel Bosé s'encara amb reporters perquè li fan preguntes "ximples"

1 min

La gira de Miguel Bosé en terres peruanes no ha començat de la millor manera. L'artista va oferir una roda de premsa, però les preguntes dels periodistes el van treure de polleguera i va acabar qüestionant-los i donant-los lliçons de periodisme.

Una de les reporteres li va demanar si li agradava la cuina peruana. "Us podeu creure el que m'està preguntant?", va contestar el cantant. "I tant que conec la cuina peruana! Imagini: tinc una cuinera peruana a casa. No sap quantes vegades m'he emborratxat amb Pisco Sour. De debò que és això el que vol saber?"

Un altre periodista, ja previngut, el va alertar que la pregunta que li volia fer era "mig ximple". "No la facis, doncs". Però ell va seguir i li va demanar quin era el seu tema preferit. Bosé va respondre: "Doncs no era mig ximple, era ximple del tot. El que han de fer vostès és desfer-se d'una vegada per totes aquestes preguntes que solen fer els nens com «Quin és el teu color preferit?»" La resta de la roda de premsa va transcórrer en tensió. "Tres preguntes ximples", va dir després de respondre a tres qüestions també trivials. "Però ha valgut la pena", va dir un dels reporters. "Per a qui, per a vostè? Per a la seva reputació?"

stats