Publicitat
Publicitat

Miguel Bosé i Genoveva Casanova eviten l'esperpent

Aplaudim que Miguel Bosé i Genoveva Casanova anessin discretets a fer de mestres de cerimònies a la IV Gala de la Fundació Lluita contra la Sida que dilluns va tenir lloc al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC). Aplaudim molt fort i cridem "visca" fins que ens cou la gola perquè tot indicava que els seus modelets serien de traca i mascletà , i per dir-ho ens basem en el seu historial, sobretot en el d'ell: va acudir a les tres gales anteriors amb una camisa de coll i punys oversize , amb corbatí de figures geomètriques brillants -tipus corbata curta de pallasso-, amb una camisa de transparències, amb més maquillatge que les convidades... Vaja, que semblava més un ninot del Madame Tussauds que Miguel Bosé.

Ella, en canvi, mai no havia anat a aquesta gala, però quan no la vesteixen per posar cos i cara al servei d'una marca, quan li toca remenar al seu propi armari, tendeix a vestir molt carrinclona per a l'edat que té, amb aquest toc naftalinós i cañí que té la gent que confon casual amb estètica hípica.

Però aquest any és diferent. Algun bon amic els deu haver fet entendre que així no, Miguel i Geno, així no. I s'han trobat estèticament en un punt mitjà, mediocre però molt digne, de notable. La mexicana, ex de Cayetano Martínez de Irujo, dedica el seu temps a fer d'imatge publicitària de marques de luxe, col·laborar amb diverses ONG i sobretot somriure i no estressar-se, que això és molt de classe treballadora i fa sortir arrugues. Per això no es va trencar gaire la closca a l'hora de triar vestit: vermell brillant, exactament igual que el llaç amb què es distingeix el suport a la lluita contra la sida.

Firmat per Carolina Herrera, el vestit de Casanova era el típic vestit de nit, de faldilla recta i llarga fins a terra, drapejat al pit i desigual en l'escot, amb una sola màniga, bufada i de botons, molt setantena i bohèmia. Al cap, res que no et pogués fer la perruquera del barri, la de tota la vida: un recollit pretesament informal, amb algun floc solt emmarcant la cara. I de joies que no en faltin: polsera al canell nu i arracades articulades de pedres negres i brillants. Res arriscat, res nou, res que no es posi la socialité Pitita Ridruejo des de fa 30 anys per anar a les festes.

Bosé, repentinat endarrere amb gomina però lluny dels modelets dantescs del passat, va optar per un vestit d'etiqueta, d'un sol botó i amb solapes de ras negre, a conjunt dels filets laterals dels pantalons i del to de les sabates d'ant. La corbata de llaç de doble llaçada era indiscutiblement elegant, i en conjunt era com es pot esperar que vagi vestit a la gala el seu director. Una gala amb què, per cert, van recollir-se gairebé 600.000 euros per a la causa, més que cap altre any. Visca!

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF