Publicitat
Publicitat

Màxima, la medicina de Masako

La revista ¡Hola! explica a través de la seva pàgina web que "diversos col·laboradors de la futura emperadriu nipona [Masako] han explicat que l'autoestima de l'hereva ha augmentat de manera considerable d'ençà que va ser convidada personalment per Màxima d'Holanda a la coronació del rei Guillem Alexandre, l'abril passat".

I és que la dona del futur emperador del Japó, que pateix depressions des de fa més de deu anys, hauria vist com millorava el seu estat de salut durant els últims mesos. Segons explica el diari japonès Asahi Shimbun -que com molta premsa del país celebra amb reportatges especials els cinquanta anys de Masako-, l'estat de salut de la futura emperadriu ha millorat molt i en poc temps.

El diari conclou que el seu viatge a la coronació del príncep Guillem hauria estat clau per recuperar-se. Llavors feia més de deu anys que Masako no sortia del Japó. Una trucada personal de Màxima d'Holanda hauria fet que es decidís a acompanyar el seu marit al viatge. La pressió perquè tingui un fill seria la causa de les depressions de Masako.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF