Publicitat
Publicitat

Maradona denuncia la seva exnòvia per robatori

Maradona va trencar al març amb la seva nòvia, la jove visitadora mèdica de 23 anys Rocío Oliva. Però el motiu real no s’ha conegut fins ahir, en transcendir que l’exfutbolista l’ha denunciat per un presumpte robatori. Ella, però, creu que tot plegat és un episodi passatger i que aviat podrà tornar al costat d’El Pelusa. “Encara no s’ha acabat l’amor”, va declarar Oliva en una intervenció televisiva, en la qual va culpar l’entorn del futbolista de la mala maror entre tots dos: “Per Diego poso la mà al foc, però està mal acompanyat. Van arribar a acusar la meva mare de lladre i això no em va agradar gens”.

Però aquesta esperança d’ella contrasta amb l’actitud dràstica d’ell, que li ha reclamat els regals que li havia fet. Ella ho ha acatat i, segons reconeixia, li va tornar un parell d’arracades, una cadeneta i el telèfon mòbil. Quan la separació es va fer efectiva al març, l’esportista va argumentar que senzillament no suportava els capricis de la seva companya, amb qui s’havia compromès tot just unes setmanes abans, el 14 de febrer. La noia va tornar a Buenos Aires. Diversos mitjans van explicar que ella havia insistit a casar-s’hi i que l’havia amenaçat de participar en un programa de ball a la televisió si ell no hi accedia.

El suposat robatori va tenir lloc mentre la parella vivia a Dubai, la ciutat dels Emirats Àrabs on l’exseleccionador argentí va fixar la seva residència. És un cas que la policia encara no ha solucionat.

Un entorn complicat

Oliva, que també és futbolista (del River Plate) va ser parella, segons la revista Paparazzi, de l’exboxejador Rodrigo Hiena Barrios i de Cucaracha Girón, un barra brava (fan radical del futbol, a Llatinoamèrica) a qui van condemnar pel crim d’un aficionat. El seu pare, segons la revista, “va morir en una festa infantil presumptament en circumstàncies violentes”. La revista explicava també que, just quan va començar a sortir amb Maradona, va aparcar la moto amb què es passejava per Bella Vista i la va canviar per un Chevrolet vermell.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF