Publicitat
Publicitat

L’aniversari blaugrana de la Lia

El baby boom del vestidor blaugrana no ha deixat de ser notícia després que les dones dels futbolistes hagin estat mares. L’equip continua sent una pinya fora de la gespa i es comporten com a tal quan els fills o filles dels futbolistes compleixen anys. Dijous a la tarda li va tocar el torn a la filla de Cesc Fàbregas (05), Lia (06), que complia un any. Els seus pares li van organitzar una festa que hauria fet les delícies de qualsevol infant per l’acumulació d’estrelles del Barça que van acudir a l’esdeveniment.

Cesc i la mare de la seva filla -amb la qual encara no s’ha casat-, l’exmodel libanesa Daniella Semaan (01), van convocar una bona part dels jugadors del Barça a la seva casa de la platja de Castelldefels, on va tenir lloc la festa. Tot i que no se sap si hi van acudir tots els que estaven invitats, l’èxit d’assistència va quedar confirmat, ja que hi van anar molts jugadors i, a més, les seves respectives famílies.

Fins a aquesta població de la costa barcelonina s’hi van desplaçar Shakira i Gerard Piqué (02), que hi van portar el petit Milan, que va arribar al darrere del cotxe del seu pare amb el xumet posat. També hi van anar Leo Messi i la seva parella (04), Antonella Roccuzzo, que van arribar amb cotxe fins a la casa. Ells, però, no es van emportar el seu fill, Thiago. De fet, aquell dia diversos mitjans s’havien tirat a la piscina i havien publicat que Messi i Roccuzzo esperaven un altre fill després de creure’s un tuit fals. Al final de la tarda la no embarassada Roccuzzo va explicar a Instagram que no esperava cap fill. La presència de la parella de Messi a la festa estava garantida, ja que comparteix una gran amistat amb Semaan, cosa que queda ben clara a les imatges de les dues juntes a Instagram.

No obstant, la llista dels que hi eren presents va ser molt més llarga. Adriano, la seva dona i el seu fill també van celebrar l’aniversari de la Lia. Com el brasiler, el futbolista Pedro també es va emportar el seu fill i la seva parella, la catalana Carol Martín, a la festa. El fill de la parella, Bryan, havia fet un any tot just divendres passat. Rodríguez i la catalana es van conèixer a Barcelona, quan el canari encara no era una primera figura del Barça. Van fer la seva presentació oficial al gran públic a la boda d’Andrés Iniesta, el juliol del 2012.

Puyol, invitat a tot arreu

L’aniversari de la petita Lia va tenir també la presència de Sergio Busquets i de Carles Puyol, dos dels invitats que van acudir sense les seves parelles a l’esdeveniment. De fet, Vanesa Lorenzo, la parella de Puyol, no fa gaire que ha estat mare de la petita Manuela, que va néixer a finals de gener, cosa que podria explicar que ella no anés a la festa. La presència de Carles Puyol suposa tot un gest cap a Cesc Fàbregas, ja que el futbolista estava invitat aquella mateixa tarda a la inauguració de la botiga de Johan Cruyff, al davant del Born Centre Cultural, en què va assistir Joan Laporta, entre d’altres.

Els que tampoc van faltar a l’aniversari de Lia Fàbregas van ser Xavi Hernández i la seva dona (03), Núria Cunillera. Plegats van arribar a la festa amb una bossa a la mà que de ben segur contenia algun detall per a la petita.

La festa va començar de dia i va acabar de nit, un transcurs durant el qual cap dels que hi eren va fer cap Instagram ni tuit sobre la festa, cosa que és estranya, sobretot pel que fa a la mare de la protagonista de la vetllada, ja que és molt inquieta a les xarxes.

Daniella Semaan ja va estar casada abans de conèixer Cesc. De fet, ja té dos fills d’abans, fruit de la seva relació amb el magnat libi Elie Taktouk. Va conèixer Cesc a Londres, quan ell encara estava amb la Carla, la seva nòvia de joventut. Ja instal·lats a Catalunya, la parella va tenir la petita Lia, que va néixer quan la seva mare tenia 37 anys i Cesc 25.