Mèdia 03/08/2013

L'allargada ombra de Mally, el mico de Justin Bieber

Era finals de març quan Justin Bieber aterrava a l'aeroport de Munic, a Alemanya, acompanyat de Mally, el mico que li havia regalat el seu productor pel seu aniversari

J.c.
1 min

BarcelonaEra finals de març quan Justin Bieber aterrava a l'aeroport de Munic, a Alemanya, acompanyat de Mally, el mico que li havia regalat el seu productor pel seu aniversari. Com que no portava els papers necessaris en regla, les autoritats duaneres li van requisar l'animal. A l'espera que l'estrella pop el recollís, l'aeroport no ha deixat d'informar del destí del mico: durant aquest temps, fins i tot ha estat nacionalitzat per Alemanya perquè l'artista no n'ha volgut saber res més. Ara, cinc mesos més tard, Mally -que ja està fent vida en un zoo alemany- continua sent un focus de problemes per al cantant canadenc. L'oblit al qual el va sotmetre ha tingut un cost per al país d'Angela Merkel, que no perdona i que ara li reclama el capital invertit en manutenció, vacunes, allotjament i transport del mico.

El cost total és de 8.000 dòlars, una quantitat que és irrisòria per a l'intèrpret de Baby , que té una fortuna estimada de 65 milions de dòlars. No obstant, el menyspreu a què l'artista ha sotmès les autoritats alemanyes permet pressuposar que no els acabarà pagant. Tot i això, aquest deute li podria suposar problemes més greus i haver-se guanyat la fama d'insensible amb els animals. Per no pagar, se li podria negar l'entrada al país la pròxima vegada que hagi de cantar-hi.

stats