Misc 27/08/2013

Lady Gaga, una monja 'stripper' als premis MTV

Albert Castellví Roca
2 min

BarcelonaL'esperat retorn de Lady Gaga no va decebre. La cantant nord-americana, que estava de baixa des del febrer per una lesió al maluc, havia anunciat que reapareixeria durant la gala dels MTV Video Music Awards, que va tenir lloc dilluns a la matinada a Nova York. I efectivament, la nit va arrencar amb Lady Gaga cantant per primer cop en directe el primer single del seu nou àlbum, Applause . Com no podia ser d'altra manera, la interpretació va anar acompanyada d'un xou sorprenent: la cantant va pujar a l'escenari amb un vestit que recordava un hàbit de monja de color blanc (01) i el cap enmig d'una placa quadrada. De mica en mica, però, es va anar traient la roba fins que va acabar tapada únicament amb un biquini fet de petxines (02) .

Un altre dels grans moments de la nit el va protagonitzar Miley Cyrus, que definitivament ha deixat enrere el seu passat com a Hannah Montana. El primer cop que va pujar a l'escenari va ser per interpretar el tema We can't stop , cosa que va fer envoltada d'un grup d'óssos de peluix gegants que ballaven al seu voltant. Segurament aquest moment surrealista hauria estat suficient perquè Cyrus es convertís en una de les protagonistes de la gala, però per si de cas a continuació va anar una mica més enllà. L'ex noia Disney va acompanyar Robin Thicke mentre aquest cantava el seu tema Blurred lines , però va fer-ho vestida només amb roba interior de color carn. En un ball pujat de to no va dubtar a refregar-se contra el cos del seu company d'escenari (03) i tampoc no es va estar de tocar-li l'entrecuix amb una mà d'escuma gegant que duia posada a la mà dreta.

Timberlake triomfa

Però més enllà d'aquests moments, que formen part de l'essència d'aquest tipus de gales, el gran triomfador de la nit va ser Justin Timberlake, que va sortir del Barclays Center amb quatre estatuetes (04) , entre les quals la de millor vídeo de l'any -el principal guardó- i el premi d'honor Michael Jackson. Els rapers Macklemore i Ryan Lewis van guanyar en tres categories -incloent-hi la de millor vídeo de hip-hop- i Bruno Mars en dues, entre les quals la de millor vídeo masculí. En categoria femenina, aquest reconeixement va ser per a Taylor Swift.

stats