Publicitat
Publicitat

Lady Gaga es despulla després de tancar el Roseland Ballroom

En una sala VIP, Lady Gaga va començar a fer-li un estriptis a Kinney, amb el qual manté una relació sentimental des de fa més de dos anys

L’extravagant cantant Lady Gaga és polèmica sempre, quan va vestida i també quan es despulla. La novaiorquesa és l’artista que ha elegit el propietari de la gairebé centenària (va obrir el 1917) sala d’espectacles de Manhattan Roseland Ballroom per fer-hi els concerts que serveixen per acomiadar-se del local, on han actuat des de Frank Sinatra fins als Rolling Stones i que tancarà les portes definitivament per deixar pas a un altre gratacel.

Després d’un d’aquests set espectacles, Gaga se’n va anar a una altra discoteca de la ciutat -anomenada BPM- amb el seu xicot, Taylor Kinney, per rematar la nit. Allà, en una sala VIP, Lady Gaga va començar a fer-li un estriptis a Kinney, amb el qual manté una relació sentimental des de fa més de dos anys. El seu nòvio, en comptes de passar vergonya perquè estaven a la vista de tothom, li va seguir el joc, cosa que va donar ales a l’estat d’eufòria eroticofestiva de la seva parella.

“[Gaga] es va ficar en el paper d’una ballarina d’estriptis i va actuar per a ell. S’ho va prendre molt seriosament. Se la va veure saltant sobre un banc, ficant la cara de Taylor entre el seu entrecuix i acariciant-li els cabells”, revela una font presencial al New York Post. En aquest escenari, Kinney la va agafar fortament per l’esquena mentre ella cantava una cançó seva: Do what U want. Concretament, el fragment que diu: “Fes el que vulguis amb el meu cos”.

Van haver de córrer una cortina

La cantant estava tan eufòrica que l’escena va pujar de to, prou per incomodar els que eren a la zona VIP -una desena de persones- i, fins i tot, els guardes de seguretat que la custodiaven. Aquests últims es van veure obligats a córrer una cortina que va aïllar la parella i els seus deu acompanyants, cosa que va deixar la resta de la festa en un pla menys públic.

Lady Gaga i el seu nòvio van arribar a aquest local per separat a les dotze de la nit, després que ella actués al Roseland Ballroom, on s’havien congregat unes 1.200 persones. Gaga va aconseguir vendre totes les localitats dels set concerts al Roseland poc després que sortissin a la venda.