Misc 08/08/2013

L'actor Dustin Hoffman, tractat amb èxit de càncer

Joan Callarissa
1 min

BarcelonaDustin Hoffman ha estat tractat amb èxit d'un càncer, segons informava ahir la relacions públiques de l'actor, Jodi Gottlieb, a la revista especialitzada People . "Se li va detectar aviat i ha pogut curar-se a través d'una operació", va explicar Gottlieb. De fet, assegurava que "Dustin es troba molt bé i la seva salut és bona".

Guanyador de l'Oscar en dues ocasions per Kramer contra Kramer -el 1979- i Rain man -el 1988-, Hoffman, amb 75 anys, se sotmetrà a diferents tractaments preventius, suggerits pels seus metges, per minimitzar el risc d'una possible recaiguda en la malaltia en el futur.

Gottlieb va evitar explicar el tipus de càncer que patia l'intèrpret i tampoc va dir res sobre la modalitat de tractament que rebrà. Hoffman ha estat ocupat aquest any principalment amb la promoció del seu debut com a director, Quartet , que no s'ha vist afectada de manera contundent per la malaltia.

Recentment va concloure el rodatge de la comèdia Chef , de Jon Favreau, amb Scarlett Johansson i Robert Downey Jr. al repartiment. A més, té previst començar la producció d' Esio Trot al costat de la veterana Judi Dench. L'actor també té en cartera el film Boys choir , el rodatge del qual començarà a finals d'aquest any o a començaments del 2014. El seu cas se suma al d'altres noms de Hollywood que també han patit algun tipus de càncer, com Angelina Jolie i Michael Douglas.

stats