Publicitat
Publicitat

EL RADAR

Jordi Évole, Michelle Jenner i Peter Vives, nominats als premis Iris

El presentador de Salvados, Jordi Évole, és un dels tres candidats a endur-se el guardó al millor reporter a la gala dels premis Iris de l’Acadèmia de Televisió. Évole competirà amb el corresponsal de TVE a Moscou, Carlos Franganillo, i el reporter de Canal+ Jon Sistiaga, segons va anunciar ahir al migdia l’Acadèmia.

També hi ha representació catalana en l’àmbit d’interpretació. A la categoria masculina, Peter Vives està nominat com a millor actor per El tiempo entre costuras, al costat de Mariano Peña (Aída ) i Rodolfo Sancho ( Isabel ). Per la seva banda, Michelle Jenner opta al guardó en categoria femenina, i s’haurà d’enfrontar a Adriana Ugarte ( El tiempo entre costuras ) i Miren Ibarguren ( Aída ). Completa la representació catalana entre els nominats l’equip de maquillatge de Crackòvia, que lluitarà amb el de Tu cara me suena i el d’ Isabel.

Els telenotícies de La 1, Telecinco i La Sexta opten al premi al millor informatiu. En l’apartat de formats d’actualitat competiran El objetivo, Al rojo vivo i Espejo público. I Salvados, En portada i Madrileños por el mundo opten al premi en la categoria de programes documentals. Pel que fa a la ficció, els tres finalistes són El tiempo entre costuras, Isabel i La que se avecina, i en l’àmbit de l’entreteniment estan nominats El intermedio, La voz i MasterChef.

Per grups audiovisuals, Atresmedia, amb 24 nominacions, s’imposa a TVE, amb 20, i a Mediaset, amb 12. Els guanyadors s’anunciaran durant una gala a finals de maig.