Publicitat
Publicitat

Jennifer Lopez i el seu ex es disputen un canal televisiu

Si les parelles mundanes quan se separen discuteixen per qui es queda la col·lecció de devedés, les celebritats tenen altres conflictes sobre la taula. És el cas de Jennifer Lopez, que està pugnant per aconseguir comprar Fuse TV, un canal de televisió per cable dedicat a la música. Ho fa a través de la companyia NuvoTV, el canal del qual és directora creativa i té un paquet minoritari d’accions, però ha fet arribar una oferta per comprar la cadena televisiva. El problema és que el seu ex Sean Puffy Combs també va al darrere del canal. Però, segons informa The Hollywood Reporter, la seva oferta rondava els 200 milions de dòlars i tenia el suport del magnat de les àrees comercials Ron Burkle. Però Lopez ha decidit millorar aquesta quantitat i, segons fonts coneixedores de la negociació citades pel portal, “amb un 99,9% de probabilitats” serà la cantant llatina qui obtindrà la propietat de la televisió.

Tots dos havien mostrat interès en aquesta cadena en llengua anglesa perquè té una bona implantació al territori: arriba a més de 34 milions de famílies, subscrites a serveis de televisió per cable. Combs, de fet, és propietari de Revolt TV, una emissora amb problemes financers importants. La compra de Fuse li permetria expandir la cobertura de la programació.

El mànager de Lopez, Tony Medina, ha explicat en una entrevista periodística d’aquest dimecres que la cantant està fent un moviment molt meditat per involucrar-se més en el sector audiovisual, suggerint així que la carrera musical podria passar a un segon pla. “Vivim uns temps en els quals els artistes han d’involucrar-se més, invertir més i ser més creatius a l’hora de promocionar-se, tant si es tracta de marques de moda com de perfums com d’una cadena de televisió. Tot plegat contribueix a construir un negoci que envolti el seu art”. En preguntar-li sobre si aquesta competició és una coincidència o un efecte residual de la seva relació (dos anys, entre el 1999 i el 2001), va explicar: “No crec que sigui una casualitat”. Combs, de fet, va arribar a fer un paral·lelisme entre la seva relació i la que, tempestuosament, van mantenir Frank Sinatra i Ava Gardner.

Tot i que Fuse TV centra la seva programació en música, la seva graella inclou també sèries originals, entrevistes exclusives i actuacions en directe.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF