Publicitat
Publicitat

Hugo Silva i Blanca Suárez, parella televisiva i policial

Seran els caps de cartell de ‘Los nuestros’, a Telecinco

Telecinco té sobre la taula un nou projecte de ficció encapçalat per Salvador Calvo, director, entre d’altres, de la sèrie Hermanos, de la qual Mediaset ja ha venut els drets a l’Amèrica Llatina. Es tracta d’una sèrie policial anomenada Los nuestros, que mentre espera la llum verda del grup mediàtic ja té Calvo buscant localitzacions per enregistrar-la i molts mitjans pendents.

Per ara, tal com confirmen diversos mitjans especialitzats, la sèrie té entre els principals membres del repartiment Blanca Suárez i a Hugo Silva, dos actors que estarien acompanyats per un elenc d’actors que “promet molt”, tal com anuncia el mateix Calvo a Twitter. Està previst que Silva sigui un comandant casat que aconseguirà enamorar Suárez, que encarnarà la primera boina verda espanyola, una dona que és la primera integrant d’aquest grup d’elit.

La previsió és començar a enregistrar la ficció entre finals de maig i principis de juny, unes dates en les quals la primera parada seria Fuerteventura, a les Canàries, segons ha explicat el director de la sèrie a les xarxes.

Parella de cinema

La parella protagonista ja ha coincidit anteriorment en l’àmbit professional. Concretament, a la pel·lícula de Pedro Almodóvar Los amantes pasajeros. Cadascú per la seva banda, les seves cares també són conegudes per l’audiència de Telecinco, en què han aparegut en diverses sèries. Ella ha format part dels repartiments d’ El Barco i de Cuéntame un cuento i, pròximament, de la minisèrie La Bella y la Bestia. Ell va aparèixer a Telecinco fa temps, a les ficcions Al salir de clase i a El comisario, un precedent en la ficció policial dins de la seva carrera que l’ha portat a altres sèries d’aquest gènere. La més coneguda és Los hombres de Paco, una sèrie d’Antena 3 amb la qual va aconseguir molt èxit d’audiència. Per a aquest grup mediàtic, també va treballar a El corazón del océano.

L’últim projecte de Calvo per a Telecinco ha estat Hermanos, una minisèrie de sis capítols protagonitzada per María Valverde, Álvaro Cervantes i Antonio Velázquez. Els dos últims actors representen a la ficció dos germans que estan enamorats d’una mateixa dona. La ficció, a més de ser un drama sentimental, també fa un repàs als últims vint anys d’història d’Espanya. Entre els guionistes de la ficció hi ha experts en minisèries que ja ha emès la cadena.