Publicitat
Publicitat

Hasselhoff es ven els anys vuitanta

L'actor nord-americà d'origen alemany, de 61 anys, ha decidit treure a subhasta els records de la seva dilatada carrera audiovisual

L’actor nord-americà d’origen alemany David Hasselhoff, de 61 anys, ha decidit treure a subhasta els records de la seva dilatada carrera audiovisual i, fins i tot, musical. L’actor ho fa per una bona causa i pretén donar tot el que recapti a la Fundació Starlite, que cada estiu organitza una gala benèfica a Marbella que congrega molts de personatges rellevants de la crònica social, tant espanyola com mundial.

Entre tots els elements que Hasselhoff ha decidit treure’s de sobre hi ha icones televisives com la jaqueta que portava a la sèrie més vista de la història de la televisió, Los vigilantes de la playa, i el seu automòbil intel·ligent de la ficció dels anys vuitanta El coche fantástico, anomenat KITT. L’actor, que a Los vigilantes... vigilava la platja de Santa Monica, a Califòrnia, sota el nom de Mitch Buchannan, es vendrà fins i tot els flotadors que portava sempre a sobre quan estava de servei a la ficció, en què també apareixia Pamela Anderson.

Hasselhoff, que va treure àlbums d’estudi entre el 1985 i el 2005, també subhastarà alguns dels seus premis musicals i una gramola amb alguns dels seus temes més coneguts. És durant els anys vuitanta que la figura d’aquest actor va assolir una fama mundial que encara li dura. “Vagi on vagi, la gent em coneix. Això és fantàstic”, explicava no fa gaire a l’agència Efe, cosa que podria donar molt valor a la subhasta. L’actor també col·labora en el projecte solidari Race for life, que vol combatre malalties infantils.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF