Misc 13/08/2013

George Lucas torna a ser pare 20 anys després

Selena Soro
2 min
George Lucas torna a ser pare 20 anys després

BarcelonaEl cineasta George Lucas, de 69 anys, va donar dissabte la benvinguda a la seva quarta filla, Everest Hobson Lucas, segons publicava The Huffington Post. El cineasta amplia així la seva particular trilogia familiar: Lucas ja tenia tres fills, l'Amanda, de 32 anys; la Katie, de 25, i el Jett, de 20, tots tres adoptats. La petita Everest és la primera descendent amb els gens de Lucas i la seva dona, l'empresària Mellody Hobson, que aquesta vegada han recorregut a una mare de lloguer por portar la nena al món.

El pare de la saga Star wars i Mellody Hobson van casar-se el 22 de juny al ranxo Skywalker, a Califòrnia. El periodista Bill Moyers, secretari de premsa de la Casa Blanca fins a l'any 1967 i antigament pastor baptista, va oficiar la cerimònia.

Un dels convidats estrella va ser Steven Spielberg, que durant el seu brindis va dir a Lucas que per fi descobrien la identitat de la Força, Mellody Hobson, en referència al camp d'energia que en l'imaginari de Star wars dóna poder als Jedi i als Sith i manté la galàxia unida.

Hobson, una empresària d'èxit

Aquest és el primer matrimoni per a Mellody Hobson, de 44 anys, que a més d'encapçalar l'empresa Ariel Investments presideix la taula d'accionistes de DreamWorks Animations, és accionista de la CBS i exerceix de directiva a les empreses Groupon i Starbucks, entre d'altres.

Pel que fa a Lucas, és la segona vegada que passa per l'altar. El seu primer matrimoni va ser amb l'editora cinematogràfica Marcia Griffin. Amb ella va adoptar la seva primera filla, l'Amanda. Els altres dos, la Katie i el Jett, els va acollir després de divorciar-se, a partir de l'any 1983. El més jove, el Jett, de 20 anys, va ser el padrí de la boda entre Hobson i Lucas. La Katie i l'Amanda, per la seva banda, van fer el paper de padrines.

A George Lucas li sobrarà ara el temps per dedicar-se a la família, després que l'octubre del 2012 vengués la seva productora, Lucasfilm Ltd., a la companyia de Walt Disney. J.J. Abrams (Lost) serà el pròxim director de la primera d'una sèrie de seqüeles de la saga Star wars .

stats