Publicitat
Publicitat

EL RADAR

FX renova ‘The americans’ per a una tercera temporada

Els espies russos seguiran fent de les seves en territori americà durant, almenys, tretze capítols més. Així ho ha decidit el canal FX, filial de Fox, que ahir anunciava que renovava la sèrie The americans per a una tercera temporada. Protagonitzada per Keri Russell i Matthew Rhys, la sèrie no ha assolit l’èxit d’audiència de la seva companya de files American horror history, però, en canvi, ha ajudat a prestigiar el canal, gràcies a les bones crítiques recollides. Diversos mitjans especialitzats dels Estats Units incloïen aquesta compra de nous capítols en una tendència de les televisions americanes per apostar per sèries de qualitat.

La renovació no ha estat una sorpresa, ja que el president de FX, John Solberg, havia suggerit, uns dies enrere, que seguirien apostant per nous episodis d’aquesta ficció sobre espionatge i identitat. I ho feia sent conscient de les dificultats per aixecar l’audiència que està tenint la segona temporada: “Tenim la confiança que The americans serà a la nostra graella els cinc anys vinents”, declarava. La sèrie segueix la vida de dos espies russos que treballen intentant desvelar secrets de Washington mentre, de cara a la comunitat, exerceixen de matrimoni amb dos fills (que ignoren a què es dediquen realment els seus presumptes pares). La sèrie s’ambienta a la dècada dels 80, un moment d’especial tensió en l’anomenada Guerra Freda.

The americans ha estat nominada dos cops als Emmy i quatre vegades als Critics’ Choice, sobretot en categories interpretatives. La segona temporada va arrencar el 26 de febrer i acabarà el 21 de maig. El creador de la ficció, Joe Weisberg, ha explicat que està emocionat de “seguir escrivint històries per a un repartiment amb tant talent”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF