Publicitat
Publicitat

Mor Peaches Geldof als 25 anys

La model i presentadora britànica Peaches Geldof, filla del conegut cantant irlandès Bob Geldof i de la presentadora Paula Yates, va morir ahir als 25 anys, segons va confirmar la seva família. La policia britànica va fer públic que va rebre una trucada que expressava preocupació pel benestar d’una noia i que els demanava que es dirigissin a una adreça pròxima a Wrotham, un poble de Kent (al sud-est d’Anglaterra). “A hores d’ara, la seva mort es considera inexplicada i sobtada”, indicava ahir la policia de Kent.

En un comunicat, el pare de la Peaches, el músic i activista Bob Geldof, va confirmar la mort de la seva filla i va indicar que la família està “més enllà del dolor”. “Era la més salvatge, la més divertida, la més intel·ligent, la més enginyosa i la més esbojarrada de nosaltres. Escriure en passat em destrueix. [...] Com és possible que no la puguem tornar a veure? Com es pot suportar això? La vam estimar i l’adorarem sempre”, afirma Geldof en la nota, signada per tota la família. “A la Peaches l’adoràvem jo i els seus dos fills, Astala i Phaedra, i els educaré posant-los la seva mare al cor cada dia. L’estimarem sempre”, va declarar el marit de la model i presentadora, el músic Thomas Cohen.

Peaches Geldof va tenir una carrera variada en els mitjans de comunicació, que va començar amb només 15 anys. La seva mare, que era presentadora de televisió, va morir el 2000 a causa d’una sobredosi, cosa que li va costar molt de superar.