Publicitat
Publicitat

Cuatro repescarà 'Fama, ¡a bailar!', presentat per Tania Llasera

Va ser un dels programes estrella de Cuatro i la cadena prepara el seu retorn a la graella, després d'un parèntesi de tres anys. Fama, ¡a bailar! arribarà per tant a la sisena temporada, però ho farà només amb Tania Llasera com a presentadora, ja que Paula Vázquez, conductora de les primeres edicions, està ocupada: treballa per a la mateixa productora -Zeppelin- en un format molt semblant, però que està previst dur a Antena 3, la cadena rival. En aquest cas, el programa es dirà ¡A bailar! i tindrà com a tret distintiu que els ballarins famosos concursaran per parelles i no de manera individual, ajuntant-se amb els professionals.

La productora vol recuperar l'esperit inicial del programa, abans que mutés a Fama revolution a partir de la quarta temporada (i que Llasera agafés les regnes de la conducció del xou). Fins i tot està negociant, segons informa FormulaTV, amb alguns dels professors de l'escola original, com Sergio Alcover i Marbelys Zamora. A més de presentar Fama revolution, Llasera també va treballar per a Cuatro en el programa humorístic Estas no son las noticias.

La graella del 2014 promet ballarugues, ja que Mediaset prepara encara un altre programa de ball, en aquest cas per a Telecinco i amb el nom de ¡Más que baile! La cadena ha explicat, però, que el programa difícilment tornarà abans de la tardor. I La 1 també vol repescar ¡Mira quién baila!, cinc anys després de l'última edició. Quatre programes de ball, que comparteixen temàtica i títol emfàtic entre admiracions.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF