Publicitat
Publicitat

Cuatro reestructura les nits

Mou ‘Mentes criminales’ i incorpora ‘CSI’ i ‘Un príncipe para Laura’

El prime time de Cuatro serà gairebé irreconeixible a partir d’aquesta setmana. El segon canal de Mediaset, que tancarà el març per darrere de La Sexta -a qui no aconsegueix guanyar des del setembre-, ha decidit rellançar la seva franja de màxima audiència amb tres incorporacions gairebé simultànies a la graella. De fet, les úniques nits que es mantindran inalterades seran les de dilluns -en què Cuatro emet un partit de Lliga-, dissabte -que s’omple amb cinema- i diumenge, en què des de fa un mes s’emet Viajando con Chester, que aquesta setmana tancarà la primera temporada però que ja ha renovat.

Els canvis es començaran a notar avui mateix amb l’emissió de Mentes criminales, que fins ara ocupava les nits de dimecres i que des d’aquesta setmana omplirà el buit que ha deixat als dimarts la sèrie de reportatges Entre rejas. Al seu torn, el tercer prime time de la setmana quedarà en mans de CSI Las Vegas, que demà debuta a Cuatro després de 12 anys a Telecinco.

Tot i que la sèrie acaba de renovar per a una quinzena temporada, Cuatro n’emetrà la dotzena, de manera que els espectadors que la seguien a través del primer canal de Mediaset podran reprendre la trama des del mateix punt on s’havien quedat ara fa deu mesos, quan Telecinco va tancar l’onzena temporada. La nova etapa arrenca amb la incorporació de dos nous personatges, que es posaran al capdavant de l’equip d’investigadors: es tracta de D.B. Russell (interpretat per Ted Danson) i Julie Finlay (Elisabeth Shue), que prendran el relleu de Raymond Langston (Laurence Fishburne) i Catherine Willows (Marg Helgenberger).

Una substituta per a Corina

L’altra novetat destacada de la setmana és l’estrena, dijous, d’ Un príncipe para Laura. Es tracta de la nova etapa del format Un príncipe para Corina, però, com indica el títol, amb una nova protagonista a la recerca de pretendents. La nova princesa és una mallorquina de 21 anys que estudia educació infantil i espera convertir-se en actriu. I, com en l’anterior edició, els perfils dels candidats per aparellar-s’hi són d’allò més sucosos: des d’un bailaor obsessionat per cuidar-se els cabells fins a un addicte a prendre el sol o un presumpte cosí de Paris Hilton. Un príncipe para Laura competirà amb un nou programa de La Sexta, El jefe infiltrado, que s’estrena també aquest dijous.

Pel que fa als divendres, Cuatro ja va estrenar la setmana passada la sèrie musical Dreamland, en el que va ser el primer pas d’aquesta àmplia renovació del prime time.

Debut molt discret  per a ‘Dreamland’

La reestructuració de les nits de Cuatro no va començar bé. L’estrena de Dreamland, una de les grans apostes de la temporada a Mediaset -fins al punt que els primers minuts es van veure en tots els canals del grup-, va fer divendres un resultat molt discret: 873.000 espectadors i un 4,6% de share a l’Estat. La sèrie va ser cinquena a la seva franja, molt per darrere de La Sexta Columna, que va tenir 1,4 milions de seguidors i va fer un 7,7%.


PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF