Publicitat
Publicitat

EL RADAR

Cuatro enfrontarà els famosos amb els seus prejudicis a ‘Box’

Cuatro prepara Box, un nou programa que pretén confrontar persones conegudes amb els seus prejudicis. Segons informava ahir la cadena, “destacades personalitats de la comunicació, veritables generadors d’opinió i cares conegudes trencaran els murs de les seves caixes per enfrontar-se a qüestions i temes socials de màxima actualitat sobre els quals ja tenen una opinió formada”.

A nivell pràctic, el programa es traduirà a televisar com, durant uns dies, els famosos se submergeixen en una realitat que desconeixen per rebre “de primera mà” tota la informació que necessiten per conèixer-la a fons. A cada lliurament, Box deixarà el convidat tancat dins d’una caixa en un entorn sobre el qual ell té prejudicis. Fins que no trenqui la caixa no sabrà on ha anat a parar. Serà llavors quan haurà d’endinsar-se de ple en aquesta experiència per a la qual potser encara no està preparat.

Produït per Cuatro en col·laboració amb Zeppelin TV -una productora que s’ha encarregat de formats com Gran hermano -, Box neix amb la intenció d’aportar setmanalment “una mirada crítica sobre qüestions de plena actualitat però utilitzant els ulls de cada un dels personatges convidats al programa”. “Sense barreres i sense guions”, cada convidat utilitzarà el seu propi criteri per viure una experiència “sense intermediaris”.

Aquest espai televisiu és l’adaptació espanyola d’un format internacional de gran èxit. Box ha aconseguit acceptació entre el públic i la crítica en les diferents versions que s’han fet en els diferents territoris on s’ha emès. Per exemple, a Alemanya. De fet, allà ja se n’està emetent la segona temporada. A Hongria, en canvi, el programa acaba de ser estrenat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF