FICCIÓ
Mèdia 28/06/2013

Coronado i Álex González, dos policies enfrontats a 'El Príncipe'

La nova sèrie de Telecinco es roda en un conflictiu barri de Ceuta

Joan Callarissa
2 min

Barcelona.Històries amoroses, acció, drama i alguns dels elements més particulars del gènere policíac són els ingredients que formaran part de la sèrie que Mediaset roda des del 13 de març al barri ceutí d'El Príncipe Alfonso. Aquesta ficció, que té el mateix nom que el barri de la ciutat autònoma espanyola, està produïda per la cadena de Berlusconi en col·laboració amb Plano a Plano Producciones.

Tot i això, no són només les seves mescles de gèneres les que destaquen en la ficció. La sèrie compta amb un repartiment amb dos protagonistes de luxe que li garantiran d'entrada l'atenció d'alguns espectadors: José Coronado i Álex González són les cares més conegudes de la ficció, al mateix temps que rivals a la comissaria on treballen.

A la conflictiva barriada d'El Príncipe Alfonso, situada al costat de la frontera entre Ceuta i el Marroc, hi ha el Fran -interpretat per José Coronado-, un policia corromput que no dubta a imposar l'ordre al barri i a la comissaria fent servir mètodes que sobrepassen la legalitat. Tot i això, les seves pràctiques toparan amb l'oposició del Morey, un policia del CNI interpretat per Álex González, que arriba amb "una difícil missió" -que Mediaset no ha explicat- i que, a més, haurà de lluitar contra les pràctiques policials que imperen a la zona.

Per si això no fos prou, aquests dos "galls en un galliner", com explica González, veuran entorpida la seva vida professional pels alts i baixos de les seves vides personals.

Coronado patirà per l'estat de la seva dona, interpretada per Elia Galera, que no acaba de superar la pèrdua d'un fill. En el cas de González, el problema serà un enamorament. El seu èxit professional es basa en la dedicació exclusiva a la feina i a no distreure's amb cap dels plaers de la vida. Per això, conèixer la Fátima, una professora oriünda del barri encarnada per Hiba Abouk, suposarà una preocupació nova que el posarà entre l'espasa i la paret tant personalment com professionalment. La Fátima és una professora musulmana que s'oposa a la vida delictiva del seu germà -narcotraficant- i als costums més tradicionals de la seva família. Rubén Cortada i Thaïs Blume són dos actors més que agitaran la trama d'aquesta ficció.

A aquestes barreges de religions, cultures, professions i estils de vida s'hi afegeixen uns efectes especials que fan intuir que també hi haurà una bona dosi d'acció. El Príncipe serà la primera sèrie europea supervisada per Stargate Studios, una empresa de Los Angeles dedicada a la producció i postproducció digital. L'empresa, que ha treballat en sèries com The walking dead o CSI , ha utilitzat la seva eina Virtual Backlot per desenvolupar escenaris virtuals amb un gran realisme o per incloure moviment en alguns elements dels espais.

stats