Misc 31/08/2013

Clint Eastwood se separa de la seva dona després de 17 anys

Selena Soro
2 min

BarcelonaL'actor i director Clint Eastwood, de 83 anys, s'ha separat de la seva dona, Dina Ruiz, després de 17 anys de matrimoni, segons va informar ahir la revista Us Weekly . La mateixa Ruiz ho va confirmar al cap d'unes hores, i va explicar que ja fa un any que porten vides separades, des del juny del 2012. Tot i això, l'experiodista, de 48 anys, sosté que Eastwood i ella mantenen una bona amistat.

La font que ha donat l'exclusiva a US Weekly , d'altra banda, desvela que ja feia temps que el director "havia deixat d'estar enamorat".

Eastwood i Ruiz van casar-se el 31 de març del 1996, i tenen una filla en comú, Morgan, de 16 anys. El cineasta és pare de set fills més. Dues, Alison i Kyle, són fruit d'un matrimoni previ amb Maggie Johnson, amb qui va casar-se el 1953.

Una família de 'reality'

La vida amorosa i familiar de Clint Eastwood és digna d'un culebró o d'un reality . Diversos membres de la família van participar el 2010 en el xou de telerealitat Mrs. Eastwood & Company , que es gravava a Carmel by the Sea, la localitat de la qual Clint Eastwood va ser alcalde entre el 1986 i el 1988. La producció, emesa al canal E!, seguia el dia a dia de Dina Eastwood, la seva filla Morgan i de Francesca, la filla que Eastwood va tenir amb l'actriu Frances Fisher.

Passat faldiller

Clint Eastwood no s'ha desempallegat mai de la seva fama de faldiller. El 2011 una de les nenes que va tenir amb Maggie Johnson, Alison, va dir en una entrevista a The Sunday Times que el seu pare "havia tingut vuit fills de sis dones diferents". La noia també explicava que, després de totes les infidelitats que havia comès el seu pare, s'havia promès a ella mateixa no casar-se mai. Recordava també que, quan era petita, només el veia una vegada cada dos mesos. "Es va divorciar de la meva mare quan jo tenia sis anys, i des d'aleshores ell es passava l'any treballant. A més, tampoc era gaire de demostrar els seus sentiments, així que la meva relació amb ell no era gaire propera", va explicar.

A Clint Eastwood se li han atribuït una llarga llista de conquestes, a part de les oficials amb Sondra Locke i Frances Fisher. Els seus biògrafs, Marc Eliot i Patrick McGilligan, l'han arribat a relacionar amb actrius com Catherine Denueve, Jill Banner, Inger Stevens, Jo Ann Harris i Jean Seberg.

Com assenyalava la seva filla Alison, Eastwood ha anat deixant molts embarassos darrere seu. A la nena que el juny del 1964 va tenir amb la ballarina Roxanne Tunis, Kimber, no la va reconèixer públicament fins al 1996, set anys després que ella expliqués als mitjans que era la filla del cineasta.

Una setmana plena de ruptures

Aquesta ha estat una setmana negra per a les parelles més conegudes de Hollywood. Dilluns, Monica Bellucci i Vincent Cassel trencaven després de 14 anys de matrimoni, presumptament a causa d'una tercera persona, un milionari azerbaidjanès que hauria conquistat el cor de la italiana. Dimecres Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones anunciaven també que se separaven durant un temps per donar-se un respir. Ni tan sols a Sillicon Valley se salven d'aquesta onada de separacions. El cofundador de Google, Sergey Brin, també anunciava que se separava d'Anne Wojcicki.

stats