Publicitat
Publicitat

Charlie Sheen es casarà el 22 de novembre

Charlie Sheen i la seva promesa, l’exactriu porno Brett Rossi, ja tenen data per oficialitzar la seva relació. Serà el 22 de novembre i es preveu una cerimònia en què els nuvis no s’estiguin de res. “El Charlie ha dit a la Brett que prepari la boda dels seus somnis, sense cap límit en el pressupost”, ha explicat una font propera a la parella al portal Radar Online.

L’únic detall que podria complicar aquest casament de conte de fades és el fet que Rossi encara no ha aconseguit el divorci del seu anterior marit, Jonathan Ross. El procés va començar a finals de gener i, de fet, si la boda s’ha planificat per d’aquí set mesos és precisament per tenir més garanties que la noia ja estarà en disposició de tornar a passar per l’altar.

Sheen, de 48 anys -el doble que Rossi-, ja s’ha casat tres vegades, però fa temps que està divorciat de la seva última dona, Brooke Mueller. Malgrat la batalla judicial que van mantenir per la custòdia dels seus dos fills, Sheen vol convidar-los a tots tres a la seva nova boda.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF